Contactgegevens

Openingstijden

  • Ma: 10.00 - 21.00
  • Di: 10.00 - 21.00
  • Wo: 10.00 - 21.00
  • Do: 10.00 - 21.00
  • Vr: 10.00 - 21.00
  • Za: 10.00 - 17.00
  • Zo: 11.00 - 17.00
Reserveer nu

Vind ons op Facebook

Ergoline

Over ons

Een groot aantal mensen willen natuurlijk een mooie bruine huid, maar hoe nu op een verantwoorde manier zonnen? Dit kan door je te laten adviseren bij Zonnestudio Zonnen aan de Amstel.

Bij onze zonnestudio in Uithoorn kun je verantwoord zonnen onder de nieuwste en meest geavanceerde Ergoline zonnebanken tegen een super lage prijs!

Bij zonnestudio Zonnen aan de Amstel krijg je een goed en specialistisch advies over welke zonnebank het beste bij je past en welke zonnecosmetica er bij jouw huid past.

Van belang is bijvoorbeeld het rustig opstarten in het begin, met eerst korte perioden die vervolgens geleidelijk opgebouwd worden. Wanneer je niet weet welke zonnebank dit moet zijn, vraag het dan vrijblijvend in onze zonnestudio zodat je zeker weet dat het zonnen niet schadelijk wordt voor je huid. Ook over de exacte zon tijd kunnen wij van zonnestudio Zonnen aan de Amstel je optimaal adviseren. Een verantwoorde manier van zonnen en gebruik van zonnecosmetica is van belang om de huid goed te beschermen. De zonnebank heeft volgens een aantal wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het door o.a. de aanmaak van vitamine D gezond kan zijn om in een studio te zonnen. Dit geldt alleen wanneer het zonnen op de juiste manier opgebouwd wordt. Zowel qua tijdsduur als qua zonnebank sterkte.

Om die reden hebben wij van Zonnestudio Zonnen aan de Amstel uitsluitend professionele zonnebanken met verschillende stralingskracht en professioneel perso Wanneer je de zonnebank gewend bent, kun je er langer onder. Je kunt dan de lengte van het zonnen opvoeren en zo ook de hoeveelheid straling. Om die reden heeft Zonnestudio Zonnen aan de Amstel de meest geavanceerde en luxe Ergoline zonnebanken staan met diverse straling sterktes. Bij ons staan de Ergoline 600, Ergoline 800, Ergoline 1100-s en de Ergoline 1400!

Regelmatig zonnen met begeleiding van professioneel advies is verantwoord en kan geen kwaad voor de huid. Duidelijk is dus dat goed laten informeren bij onze zonnestudio van groot belang is. Je huidtype bijvoorbeeld is van groot belang, dit draagt bij aan welke manier van zonnen voor jou het beste is. Hoe begin je en in welke mate bouw je het zonnen veilig op? In Zonnestudio Zonnen aan de Amstel kunnen we je alles vertellen over hoe het zonnen in zijn werk gaat en waar je aan moet denken.

Ben je ook benieuwd naar ons luxe interieur en zoals velen zeggen de mooiste zonnestudio van Uithoorn en omstreken en kun je niet meer wachten? Dan wordt het hoog tijd om eens langs te komen. Met het professionele advies en de nieuwste Ergoline zonnebanken kun je, je huid het hele jaar door laten stralen! Zonnestudio Zonnen aan de Amstel vind je in het pand van de oude videotheek in Uithoorn.